A.B.S. Dames 1 blijft geloven

BATHMEN – Op zondagmorgen was het voorgevoel van de dames goed: er zouden vandaag wel eens punten kunnen worden verdiend. Vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd, die succesvol verliep.De wedstrijd ging gelijk op en met een stand van 15-14 in het voordeel van A.B.S. gingen de dames de rust in.

In de tweede helft werd hetzelfde spelbeeld vertoond en behaalden de dames zelfs een voorsprong van 17-14. De verdediging van A.B.S. zat goed dicht waardoor Havana moeite had om te scoren. Havana bleef vechten waardoor het tot aan de slotfase van de wedstrijd zeer spannend bleef. Met een gelijkspel van 22-22 werd er een speelster van A.B.S. met een tijdstraf van het veld gehaald. Havana kon hiervan profiteren en behaalde een voorsprong. Met nog één minuut op de klok probeerde A.B.S. de achterstand in te halen. Tevergeefs. In de allerlaatste seconden werd er een penalty gegeven voor Havana, waardoor de eindstand op 22-24 kwam. Trainer/coach Willem Woudstra geeft aan dat hij (ondanks de teleurstellende uitslagen) supertrots is op het team en dat het team steeds dichterbij komt om die punten binnen te slepen. A.B.S. Dames 1 waardeert alle trouwe supporters die elke wedstrijd weer aanwezig zijn om de dames aan te moedigen.

Zondag spelen ze een uitwedstrijd tegen HHZD DS1. Om 20.15 uur in Sporthal HoogerHeyne te Heino. De dames hopen jullie daar weer te mogen verwelkomen.