Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS-Badminton speelt weer competitie

BATHMEN – Woensdag 19 september is een herenteam van ABS-Badminton aan de competitiewedstrijden van seizoen 2018- 2019 begonnen.Sinds lange tijd doet er weer een ABS-herenteam mee in de officiële competitie van Regio Oost van Badminton Nederland. Het team dat bestaat uit de heren Albert Harleman, David van den Berg, Hans en Jari Oosterwegel en Martin Hoving doet mee in de afdeling mannen afdeling 2. Tegenstanders komen uit Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Hengelo (O) en Nijverdal.

Een wedstrijd bestaat uit 4 single- en 4 dubbelspelpartijen. De eerste wedstrijd tegen WIK 80 uit Enschede in de Uutvlog verliep in een gezellige en goede sfeer. Alle partijen werden nipt verloren, zodat de eindstand 0-8 werd. De volgende thuiswedstrijd is op woensdag 31 oktober tegen IJsselstad H2 uit Deventer. Een mooie gelegenheid om te zien hoe enerverend een wedstrijd badminton kan zijn.