ABS boekt grote zege op IJsselstreek

BATHMEN – ABS heeft zichzelf een goede dienst bewezen door de wedstrijd tegen IJsselstreek met ruime cijfers te winnen.

Hoewel het spel van ABS niet groots was is er sprake van een reguliere overwinning. Door personele problemen moest bij IJsselstreek noodgedwongen een veldspeler het doel verdedigen.

Vanaf het begin was ABS ion overwicht en dit resulteerde in de 9e minuut al in de 1-0 door Michiel ten Dam. Daarna door doelpunten van Paul Roetert en Martijn Stegink werd  de ruststand van 3-0 bereikt.

ABS verzuimde om door snel voetbal spel de linies van IJsselstreek kapot te spelen. De spelers kregen zoveel ruimte dat snel spel ook geenszins noodzakelijk was.

In de 2e helft maakte Fabian Kruize knap de enige kans van IJsselstreek af tot 3-1. Daarna was het de tijd voor Maikel Demmers. Met vier doelpunten, waarvan één strafschop, tilde hij de score naar 7-1. Bij de meeste goals ging er een goede actie van ABS vooraf die door de goed opgestelde Demmers simpel kon worden afgerond met een doelpunt.

In het duel maakte bij de stand 6-1 Bram Willemink zijn debuut bij ABS 1.

Door deze overwinning en puntverlies van concurrenten staat ABS nu op plek 2 inde competitie.