ABS Handbal Dames 1

blijft positief

BROEKLAND – Afgelopen zaterdag stond de zware wedstrijd tegen Nijhof/Broekland op het programma. In de wetenschap dat de confrontaties vorig seizoen op twee nederlagen uitdraaide was de spanning voelbaar.ABS heeft de punten hard nodig en ging zo ook de wedstrijd in. Het eerste kwartier was van beide kanten aftasten en zoeken naar de zwakke plekken in de verdediging. Daarna gaf Broekland gas en ging ABS met een 19-10 achterstand de rust in.

De dames gaven de strijd niet op en gingen vol overgave de tweede helft in. Hilde in t Hof was de aanjager en met tien doelpunten en vijf assists probeerde zij het team te overtuigen dat er kansen waren. Helaas was het niet voldoende en moest ABS het onderspit delven. Eindstand: 34-24.

Gelukkig blijft het team positief, knokt voor ieder doelpunt en traint vol overgave om zo snel mogelijk van de laatste plaats op de ranglijst weg te komen.

Aankomende zondag speelt ABS thuis in sporthal de Uutvlog om 12.20 uur tegen Plus Severijn-Heeten. Natuurlijk hebben de dames de steun van de supporters hard nodig. Komen jullie de dames zondag weer aanmoedigen en steunen?