Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal Dames 1 te slordig met de bal

BATHMEN – Afgelopen zondag speelde ABS Dames 1 haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Gastvrij/Wijhe 2.Het publiek zag dat het nieuwe team met een in het nieuw gestoken tenue er zin in had. Echter Wijhe ging voortvarend uit de startblokken en speelde heel snel door vele break-outs. ABS kon hier weinig tegen doen. Men ging te gehaast spelen, waardoor vaak onnodig balverlies ontstond. Daardoor keek ABS al vrij snel tegen een behoorlijke achterstand aan. Ze bleven echter vechten; met een achterstand van 7 doelpunten ging men de rust in. (8-15)

De tweede helft herpakte ABS zich even (net als vorige week) maar helaas kregen ze geen grip op de tegenstanders. Ook uit overtalsituaties wisten ze geen voordeel te halen. Slordig spel en afronding op de goal, daar schortte het aan. Toch bleven ze knokken tot de laatste seconde. Helaas stonden de dames na 2 x 30 minuten met lege handen. Eindstand 21-29.

Op zaterdagavond 14 oktober spelen ze om 19.30 uur in en tegen Haarle.