ABS Handbal Dames1

mist zelf de kansen

BATHMEN – Voor een goed gevulde tribune wilden de dames van ABS laten zien dat ze een eerste klasse waardig team zijn.Haarle was afgelopen zondag de tegenstander. Bij de vorige ontmoeting was gebleken dat Haarle snel en gevarieerd handbal speelt. (Eindstand was toen 36-23 voor Haarle). ABS was dus gewaarschuwd. De laatste trainingen waren daar ook op gericht, waardoor ABS in de eerste helft goed tegenstand kon bieden en af en toe Haarle uit haar spel kon spelen. Met een stand van 8-13 gingen de dames de rust in.

Helaas kon ABS de achterstand van vijf doelpunten in de tweede helft niet goed maken. Door gemiste vrije kansen en het missen van scherpte tijdens de afronding bleven ze tegen een achterstand aan kijken. Tot de laatste minuut bleven ze knokken maar helaas nam Auto Service/Haarle de twee winstpunten mee naar huis. Eindstand 17-23.

Aankomende zondag, 28 januari gaat ABS op bezoek bij de koploper Travelbags/HV Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld om 13.00 uur in sporthal Zwolle Zuid.