Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS Handbal pakt overtuigende winst op koploper Wijhe

BATHMEN – Afgelopen zondagmiddag stond de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Meteen een spannende, want ABS moest het opnemen tegen koploper Wijhe 2.Vanaf seconde één zat ABS scherp in de wedstrijd. Wijhe kon echter wel bij blijven. Ruststand: 9-6 in het voordeel van ABS.

Na een peptalk van coach Toke en begeleider Trudy ving de tweede helft aan. Met succes. De ABS-dames wisten uit te lopen met vijf punten. Iedereen zat goed in de wedstrijd. Vanaf iedere positie is een doelpunt gescoord. Ook door ABS-speelster Anne; zij speelde haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ze gaat een half jaar stage lopen in het buitenland.

Aan de andere kant kon Wijhe de motivatie niet opbrengen om ABS nog bij te blijven. Een overtuigende eindstand: 23-14 in het voordeel van ABS. Momenteel staat ABS op de derde plek in het klassement. Echter staan er drie teams op een gedeelde tweede plek, maar dat neemt niet weg dat de dames nog steeds in de running zijn voor het kampioenschap.

Aankomende zondag, 20 januari, spelen de dames uit tegen LHC. Om 12.50 uur in Lemelerveld.