ABS Handbal verliest van Zwolle

ZWOLLE – In en tegen Zwolle is ABS tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In het begin van de wedstrijd was het een gelijk opgaande strijd, maar naarmate de rust naderde wist Zwolle op voorsprong te komen, mede doordat de keepster van Zwolle enkele prachtige reddingen verrichte. Bij rust stond er een stand van 17-11 voor de thuisploeg op het scorebord.In het begin van de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Zwolle benutte de kansen en de keepster van Zwolle zorgde ervoor dat de Bathmense dames weinig aan scoren toekwamen. In het laatste deel van de wedstrijd wist ABS toch nog weer een stuk van de achterstand weg te werken en als de wedstrijd langer had geduurd had er misschien voor de Bathmense dames wel meer ingezeten. Eindstand 28-25.

Aankomende zondag, 13 november 2016, speelt ABS  thuis tegen Broekland, aanvang 13.20 uur in sporthal de Uutvlog.