Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal verslaat

Atlantis Dronten

ABS Handbal

BATHMEN – Ook tegen Atlantis uit Dronten is ABS er in geslaagd de ongeslagen status te behouden. ABS begon snel , binnen de minuut stond er een stand van 2-0 op het scorebord. De keepster van Atlantis wist echter in het verdere verloop van de eerste helft meerdere malen met enkele goede reddingen een score van een ABS-speelster te voorkomen. Vlak voor rust zorgde de scheidsrechter  voor verwarring door een zuiver doelpunt van Maaike Dokter niet toe te kennen en bij een schot van een Atlantis-speelster op de paal wel een doelpunt toe te kennen. Hierdoor werd de ruststand niet 13-9 zoals het zou moeten zijn, maar 12-10.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld de keepster van Atlantis voorkwam met goede reddingen verdere score van ABS. Na ruim tien minuten in de tweede helft was de score nog maar 13-10. Uiteindelijk  kreeg ABS weer wat meer grip op de wedstrijd en wist het uit te lopen tot een eindstand van 22-15.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 7, Maaike Dokter 4, Danique Prins 3, Jayde Fokker 2, Hilde in ’t Hof 2, Fleur Achterkamp 2, Isabel te Wierik 1 en Demi van de Brink 1.

Zondag 6 december is ABS vrij, de week erop zondag 13 december speelt ABS uit tegen Klarenbeek, aanvang 12.10 uur, Sporthal MFC Klarenbeek, sportpark de Pauw in Klarenbeek.