ABS Handbal wint moeizaam van Dalfsen 2

DALFSEN – Ook in de lastige uitwedstrijd  tegen Dalfsen 2 hebben de dames van ABS de ongeslagen status behouden.Direct vanaf het begin nam ABS het heft in handen en al snel stond er een stand van 2-6 op het scorebord. In het verdere verloop van de eerste helft bleef de voorsprong van ABS continu op vier doelpunten staan en mede door de 100e competitiegoal van Romy van Zijl kwam de ruststand uit op 10-14 voor de Bathmense dames.

In de tweede helft werd het spel van ABS er niet beter op en mede door het provocerende gedrag van de Dalfsense dames ontstond er een rommelige wedstrijd, waarbij Dalfsen, mede door wat vreemde beslissingen van de scheidsrechter steeds dichter bij de gelijkmaker kwam. Bij een stand van 21-22 wisten de dames van ABS de draad echter weer op te pakken en de voorsprong uiteindelijk uit te bouwen tot een eindstand van 23-27.

De volgende wedstrijd is op zondag 14 februari 2016, thuis tegen Wesepe 2, aanvang 14.35 uur, sporthal de Uutvlog.

Doelpuntenmakers ABS: Hilde in ’t Hof 8, Romy van Zijl 5, Isabel te Wierik 5, Sharon Rechterschot 2, Anne-Floor Brinkman 2, Jayde Fokker 2, Maaike Dokter 1, Dionne Prins 1 en Danique Prins 1.