ABS Handbal wint ruim van Zwolle 2

ZWOLLE – Na twee weken rust is ABS de competitie weer goed begonnen. De uitwedstrijd tegen het op de laatste plaats bivakkerende Zwolle 2 werd verdiend gewonnen.ABS wist direct aftand te nemen van de tegenstander en mede door uitstekend keeperswerk van ABS-keepster Soraya Lubberding kwam Zwolle maar weinig tot scoren. Bij rust leidde ABS met 6-17.

In de tweede helft een sterker ABS en een intimiderend spelend Zwolle; de wedstrijd werd voor blessures van Zwolle meerdere malen onderbroken. Zwolle wisselde van keepster en vanaf dat moment kwam ABS moeilijker tot scoren. De voorsprong kwam echter geen moment meer in gevaar. Na het laatste fluitsignaal stond er een stand van 14-25 voor ABS op het scorebord.

Doelpuntenmakers ABS: Dionne Prins 7, Romy van Zijl 6, Jayde Fokker 4, Danique Prins 3, Isabel te Wierik 3,Lisanne Boschloo 1, en Maaike Dokter 1.

Zondag 18 januari 2014 speelt ABS  thuis tegen Huissen, aanvang 13.20 uur in sporthal de Uutvlog.