ABS Handbal wint verdiend

van Wijhe 2

ABS Handbal

BATHMEN – Door de overwinning tegen Keukenland Wijhe 2 heeft ABS de tweede plek vaster in handen gekregen en door het gelijke spel van koploper Holten is ABS zelfs een punt op Holten ingelopen.

In het begin van de wedstrijd liep de score gelijk op, tot aan 8-8 bleven beide teams om beurten scoren, hierna kreeg ABS het betere van het spel  en mede door enkele goede reddingen van ABS-keepster Soraya Lubberding wist ABS een voorsprong op te bouwen. Bij rust was er een voorsprong van 15-12 voor ABS.

In de tweede helft probeerde Wijhe de achterstand te verkleinen, maar de goed spel van ABS bleef de voorsprong gedurende het grootste deel van de tweede helft minimaal 4 doelpunten verschil. Uiteindelijk lukte het ABS in de slotminuten van de wedstrijd de voorsprong nog verder uit te breiden. Eindstand 31-23.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 8, Jayde Fokker 6, Hilde in ’t Hof 5, Danique Prins 4, Maaike Dokter 3, Dionne Prins 2, Isabel te Wierik 2 en Lisanne Boschloo 1.

Volgende week zondag 15 maart 2015 speelt ABS  uit tegen Atlantis in Dronten, aanvang 11.45 uur, Sporthal ’t Dok in Dronten.