Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS lopers naar

St. Pietersbergtrail in Maastricht

ABS lopers

BATHMEN – Sinds eind mei is een groep van 25 lopers van ABS trimmen in training voor de uitdagende St. Pietersbergtrail in Maastricht. Regelmatig wordt er in twee groepen op de Holterberg aan heuveltraining gedaan.

De ene groep bereidt zich voor op een loop van 19 km  o.l.v. trainer Pieter Filius en de andere groep op de 10 km o.l.v. Jacques van Trijp.

Beide groepen gaan al op 18 september naar Maastricht met supporters om de sfeer van de Limburgse hoofdstad te proeven. Op 19 september zal een aantal lopers een stadswandeling gaan maken en ook gaat een aantal op de mountainbike de omgeving verkennen.

Op 20 september is het dan zover en klinkt om 14.00 uur het startschot voor de trail. Het parcours loopt door Zuid Limburg, onder andere door de mergelgroeven en door  België. De finish is op de St. Pietersberg.