ABS ten onder tegen Haarle

BATHMEN – ABS heeft zondag dure punten laten liggen tegen Haarle. Overigens een terechte nederlaag.

Het gevaarlijkste moment in de eerste 40 minuten was een terugkopbal van een ABS verdediger op de eigen keeper.

Haarle was vandaag beter bij de les en strak in de duels. ABS leek het geloof te hebben dat het wel goed zou komen. Maar het combinatievoetbal van ABS lukte niet mede door het slechte veld. In de 44e minuut werd een aanval afgerond tot een bal tegen de paal. Maar amper een minuut later werd een voorzet van links verkeerd beoordeeld door de laatste man van ABS en kon de sterke spits Erik Westrik de 0-1 intikken.

De tweede helft was van ABS kant niet veel beter. In de 56 e minuut werd een vrije trap wederom slecht verdedigd. Door een goede loop actie van de spits van Haarle werd de voorzet in tweede instantie ingeschoten: 0-2.

In het restant kreeg ABS enkele goede kansen maar deze werden knap gekeerd door de goalie van Haarle. Kortom alles lukte net niet bij ABS. Dit is mede te wijten aan de wisselende samenstelling van de smalle selectie van ABS 1.

Door dit resultaat en uitslagen van andere teams zakt ABS naar de derde plek, maar volop uitzicht blijft er op de tweede plek.