Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS Zwemmen wint Vijfkamp

MARKELO – ABS Zwemmen heeft het seizoen 2018-2019 afgesloten met een duidelijk eerste plaats.In de afsluitende wedstrijd die door ABS zelf werd georganiseerd in het zwembad De Vijf Heuvels in Markelo dienden de zwemmers een voorsprong van zes punten te verdedigen.

Ondanks dat deze laatste wedstrijd werd gewonnen door BZC uit Borculo, wist ABS Zwemmen de voorsprong in het algemeen klassement zelfs uit te bouwen tot 14 punten. (455)

De vijfkamp bestaat in totaal uit zeven wedstrijden en ABS neemt hieraan deel met telkens andere leden, zodat er gedurende het seizoen, zoveel mogelijk mee kunnen doen aan de wedstrijden.

Op de foto zijn de zwemmers te zien die de voorsprong in het algemeen klassement wisten uit te bouwen.

weede plaats eindigde Proteus uit Twello (441), derde De Spreng uit Brummen (436), vierde BZC uit Borculo (434) en vijfde Twenhaarsveld uit Holten (269).

ABS zwemmen zal ook in het volgende seizoen deelnemen aan deze vijfkamp en kan hiervoor nog leden gebruiken.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je in ieder geval zwemdiploma A en lijkt het jou leuk om kennis te maken met ABS Zwemmen, dan is er de mogelijkheid om kennis te maken met ABS Zwemmen op vrijdagavond 5 juli in het zwembad De Looërmark.

De toegang tot het zwembad is voor jou dan gratis.