Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Bathmens Schoolhandbaltoernooi 2019 flink succes met extra opsteker van gemeente Deventer!

BATHMEN – Woensdag 27 maart was de finale en afsluiting van het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi. Dit jaar is er, naast de bijdragen van diverse plaatselijke sponsoren, een extra waarderingssubsidie beschikbaar gesteld voor het organiseren van het toernooi. De subsidie past binnen het gemeentelijke beleid op het terrein van ‘Meedoen’, wat een onderdeel is van het bevorderen van sportparticipatie. ABS Handbal ziet dit als een fantastisch gebaar!Het toernooi is een mooi evenement waar alle schoolkinderen van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool aan mee kunnen doen. Het was ook dit jaar weer een sportieve en geslaagde dag met veel spannende wedstrijden.

Het publiek heeft genoten van de enthousiaste kinderen die allemaal erg hun best deden om een beker te veroveren. Bij de handbalwedstrijden van de schoolgroepen 5/6 werd de eerste prijs, de Janneke Markvoort bokaal gewonnen door #Pandapower van de Rythmeen. Na een spannende finale van de meisjes groep 7/8 ging uiteindelijk de beker naar het team de The Best of Last van de Dorpsschool en bij de jongens van groep 7/8 naar het team De Niffo’s van de Rythmeen. De laatstgenoemde teams mogen in mei ook deelnemen aan de Oostelijke Kampioenschappen Schoolhandbaltoernooi. De Fair Play beker die uitgereikt werd door sportbedrijf Deventer voor het sportiefste gedrag rondom het toernooi was dit jaar voor de Looschool. Het was wederom een zeer geslaagd en gezellig toernooi en men kijkt al met veel plezier uit naar volgend jaar!