Goed teamwerk levert ABS Handbal Dames 1 geen punten op

BATHMEN – Met een gewijzigd team ging ABS afgelopen zondag in sporthal de Uutvlog vol de strijd aan tegen SDOL. Sharon Rechterschot en Lieke van Berkum waren als ervaren speelster bij de selectie aangesloten.Afgelopen dinsdag hebben ze zelfs een speciale training gehad van voormalig Dalfsen 1 speelster Fabienne Logtenberg. Met de overtuiging om vandaag voor een stunt te zorgen betrad ABS de sporthal. Het eerste kwartier ging gelijk op en SDOL kon nog niet ver weglopen van ABS. Na een paar snelle break outs gingen ze de kleedkamer in met een ruststand van 12-17.

De tweede helft bleef gaf in het begin hetzelfde spelbeeld. ABS bleef kon niet dichterbij komen en bleef steeds steken op 5 doelpunten verschil. Met nog 15 minuten te spelen op de klok miste ABS een aantal keren kansen, waar SDOL wel scoorde en kon uitlopen. Het team bleef knokken maar droop uiteindelijk met een eindstand van 21-29 teleurgesteld de kleedkamer in.

Volgende week staat er een belangrijke uitwedstrijd tegen HV Duiven op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 25 november om 19.00 uur in sporthal Triominos in Duiven.