Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Test je kennis in de Popup Pubkwis!

ALMEN – Na het daverende succes van vorig jaar wordt er op zaterdag 4 november een gezellige kwis gehouden in Dorpshuis ‘Ons Huis’ in Almen: de Popup Pubkwis! Er zijn dit jaar meerdere ‘special guests’ die je kennis gaan testen. Dat doen ze deze keer niet alleen door middel van muzikale vragen, maar ook andere kennisvragen zoals ‘hersenkrakers’, sport, natuur & films. Alles komt voorbij!Deelnemen is mogelijk in teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen. De bijdrage voor deelname bedraagt € 5,- p.p. Je team inschrijven kan via popup.pubkwis@gmail.com en doe je dit vóór 28 oktober, dan is het eerste drankje gratis. Er is maar beperkt plaats, dus geef je snel op!

De kwis begint om 20.00 uur. Vergeet je smartphone niet, want die heb je hard nodig. Voor het winnende team is er een mooie prijs. Uiteraard zal ook een aanmoedigingsprijs niet ontbreken.

Na afloop van de kwis, rond 23.00 uur, kan er niet met de jury worden gediscussieerd, maar wel met elkaar. Men gaat nog even door tot in de late uurtjes, waarbij er door de liefhebbers kan worden geswingd op de grootste hits van de jaren 70 tot nu.

De opbrengsten van deze avond zullen naar de jeugdclubs in Almen gaan.