Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Winterlezing met als onderwerp Schotland in Almen

ALMEN – Het Comité voor Winterlezingen in Almen houdt op donderdagavond 11 oktober de eerste bijeenkomst van dit  seizoen. Deze avond houdt Geert de Groot uit Almen een lezing over Schotland.

Geert de Groot neemt u mee naar het door hem zo geliefde Schotland. Vanaf Edinburgh gaat de reis langs de oostkust richting het noorden en gaan we zigzaggend terug naar het zuiden om uiteindelijk in ‘the forgotten corner’ te eindigen. Als u trouwens tijdens deze lezing mocht denken dat hij u wil ‘bekeren’ om ook dit land eens te bezoeken, dan heeft u helemaal gelijk. Schotland verdient namelijk beter dan de verhalen dat het er altijd zou regenen.

Is uw interesse gewekt? Kom dan donderdagavond naar dorpshuis ‘Ons Huis’ in Almen. U vindt ‘Ons Huis’ aan de Dorpsstraat 37, tegenover de kerk.

De lezing begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De entrée bedraagt voor niet-leden € 6,-. U bent van harte welkom.