Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

In Bathmen is altijd wat te doen!

BATHMEN – De Stichting Bathmen Promotie wil graag uw activiteiten/evenementen zoveel mogelijk onder de aandacht brengen; hiervoor bieden zij u de mogelijkheid deze aan te melden via info@bathmen.nlEen goede jaarplanning draagt eraan bij dat evenementen tot hun recht komen. Daarom wil men graag van u weten of u in 2018 een activiteit/evenement organiseert en welk evenement dat is.

Aan de hand van de ontvangen aanmeldingen die binnen komen via info@bathmen.nl wordt de ‘kalender Bathmen actief’ voor 2018 opgesteld op de site Bathmen.nl Op deze wijze kunt u als organisator van een evenement deze goed plannen in relatie met andere evenementen en de Stichting Bathmen Promotie zorgt ervoor dat deze gepromoot wordt.

Mocht u een activiteit/evenement willen aankondigen op de borden Bathmen Actief, dan dient u minimaal 6 weken voor het evenement een e-mail te sturen naar het Infopunt Bathmen. Het e-mailadres is: infopunt@bathmen.nl De borden worden één keer per maand aangepast.

Indien u in 2018 een evenement wilt organiseren, dan vraagt men u ook om tijdig een vergunning aan te vragen, minimaal 8 weken voorafgaand aan de evenementendatum.

U kunt de vergunning aanvragen met het online aanvraagformulier: http://www.deventer.nl/loketten/digitaal-loket/evenement-organiseren.

Per 1 januari 2018 geldt voor zowel A- als B-evenementen een indieningstermijn van ten minste 8 weken, voor C-evenementen blijft deze termijn 12 weken.