Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

De Bêkezangers brengen

ode aan Leo Halle

de-bekezangers-brengen-ode

DEVENTER/BATHMEN – In opdracht van Go Ahead wordt een documentaire gemaakt over de legendarische keeper van Go Ahead, uit de jaren ’20 en ‘30 van de vorige eeuw, Leo Halle. Met Go Ahead werd Leo twee maal landskampioen.

Leo Halle

Leo Halle verdedigde vijftien maal het doel van het Nederlands Elftal. Zijn optreden in het Nederlands Elftal bracht hem de erenaam: de Leeuw van Deventer.

In het kader van de documentaire over hem, is woensdag 19 oktober een tv-opname gemaakt in het Go Ahead Stadion, de Adelaarshorst.

Tijdens deze opname bracht Mannenkoor de Bêkezangers uit Bathmen een ode aan Leo Halle, door een, in de vorige eeuw, speciaal voor hem gecomponeerd lied ten gehore te brengen.

De opname van dit Leo Halle lied zal te zien en te horen zijn in een special, die uitgezonden wordt op zondag 6 november, om 21.00 uur op Fox.