Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Brook Duo Kerkentour komt naar Bathmen

Er zijn nog kaarten…………………..

BATHMEN – Op vrijdag 14 december komt het Brook Duo naar de kerk in Bathmen.

Schrijver Gert-Jan Oplaat heeft een vierde nieuw verhaal geschreven met de titel ‘De Kas-Klokken Zwiegt’. Vorig jaar gaven zij maar liefst 23 shows in de verschillende kerken in de regio.

Zij kijken enorm uit naar de decembermaand. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het verhaal, een nieuw decor een groot scherm met foto’s en bijpassende indrukwekkende filmbeelden. De voorstelling duurt een kleine twee uur, kent geen pauze en zal worden afgewisseld met dialect liedjes en kerstliederen, die uiteraard meegezongen kunnen worden.

Zij nemen u mee naar het jaar 1953 waarin het leven van de Zeeuwse molenaarsfamilie Roelands en de Maarkelse boerenfamilie Heelkamp centraal staat. Klaas Roelands is smoorverliefd op de wulpse Maria. Ze heeft een ‘voorkind’ en wordt door de gemeenschap, onder leiding van de oudgereformeerde dominee Risseeuw, met de nek aangekeken. Tijdens de watersnoodramp van 1953 neemt dominee Risseeuw een kwalijk besluit… en Maria……….

De avond, georganiseerd door het BOL oecumenisch overleg, begint om 20.00 uur.

Vanaf 19.00 uur is de kerk open, verkoop kaartjes (vol is vol) en staat de koffie klaar.

Entreekaartjes (incl. kop koffie en consumptie na afloop) kosten € 10,00 per stuk.

Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop bij: Bathmen: Cultuurhuus Braakhekke; Lettele: Fa. Roesink en Okkenbroek: Ons Centrum.