Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Camping De Flierweide beste in regio en wint Gouden Zoover Award!

BATHMEN – De Flierweide behoort tot de beste accommodaties van het land. Deze week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Flierweide won een Gouden Zoover Award en mag zich de beste in de regio Overijssel noemen.De awards zijn een erkenning van Nederlandse vakantiegangers die in 2017 een review hebben achtergelaten op Zoover. In 2017 zijn in totaal 255.768 reviews geschreven door reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

 

Een 9,6 voor Camping De Flierweide!

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping De Flierweide met een 9,6 als waarderingscijfer. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We proberen elke dag de beste service en kwaliteit te bieden aan onze gasten en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award”, aldus Theo & Gerry Flierman van De Flierweide.De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren krijgen een Oranje Zoover Award.

Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio.

Camping De Flierweide mag zich met trots de beste van de regio Overijssel noemen.

Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog