Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Go Ahead Eagles voetbaldag bij ABS Bathmen in de herfstvakantie

BATHMEN – Op vrijdag 27 oktober verzorgt Go Ahead Eagles een voetbaldag bij ABS Bathmen. Kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 kunnen op vrijdag in de herfstvakantie van 9.00 uur tot 15.00 uur een dag trainen als een échte Eagle.Programma

Tijdens de Go Ahead Eagles voetbaldag gaan voetbal- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau. (Hiernaast is het altijd mogelijk bij vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld te worden zoals bijvoorbeeld bij teamgenootjes.)

Naast de verschillende techniek,- spel,- en partijvormen op het veld is er voor de kinderen onder andere een Go Ahead Eagles binnenactiviteit en wordt er een lekkere gezonde lunch aan de deelnemers voorgeschoteld.

 

Wat krijg je als deelnemer aan deze Go Ahead Eagles voetbaldag?

– heel veel voetbalplezier.

– een gezonde lunch, meerdere malen drinken en een gezonde snack.

– Go Ahead Eagles certificaat.

– een vernieuwde Go Ahead Eagles bidon.

 

Meer informatie of aanmelden?

Lijkt het uw zoon/dochter leuk om deel te nemen aan de Go Ahead Eagles voetbaldag? Voor meer informatie over deze dag bij ABS Bathmen of om aan te melden ga je naar www.ga-eagles.nl/soccercamps De kosten voor een Go Ahead Eagles voetbaldag bedragen € 35,00.