Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Indoorspringen paarden & pony’s

BATHMEN – Inmiddels is de jaarlijkse springwedstrijd in Bathmen een begrip in de paardensport. De wedstrijd staat hoog aangeschreven in de (inter)nationale paardensport. Aanstaand weekend vindt de springwedstrijd, zoals gebruikelijk, plaats in Manege ’t Ruiterkamp.De springwedstrijden trekken topruiters uit binnen- en buitenland naar Bathmen. Aanstaande vrijdag worden de klassen M, Z, ZZ en 1,40 verreden. De klasse 1,40 start omstreeks 19.30 uur en in deze rubriek ligt er een hoofdprijs klaar voor de winnaar van maar liefst € 1.000,00. Het belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden met een mooi deelnemersveld.

Op zaterdag start om 9.00 uur de klasse BB springen voor paarden. Aansluitend worden ook de klassen B, L en M verreden. Zondag sluit men het weekend af met een springwedstrijd voor pony’s in de klasse BB tot en met de klasse ZZ.

Blijvend terugkerende succesfactoren zijn de soepel verlopende organisatie, de goede accommodatie met een uitstekende Agterbergspringbodem, de gezelligheid en de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’. Uiteraard is het prijzengeld van duizenden euro’s ook een belangrijke succesfactor. De wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp, de toegang tot deze wedstrijden voor het publiek is gratis.

De organisatie van Bathmen te Paard is ook al in volle gang! Met nieuw elan en een nieuw programma zal Bathmen te Paard in 2019 anders zijn! Het belooft, van vrijdag 1 maart t/m zaterdag 9 maart, een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u gewend bent! De ‘toppers’ van Bathmen te Paard blijven uiteraard in het nieuwe programma behouden. Zo zult u de Derby, de Kür op muziek en de Menavond gewoon in het programma terugvinden. Nieuw dit jaar is de Bixierubriek op zaterdag 2 maart voor de ponydeelnemers. Bathmen te Paard wordt dit jaar geopend door een Dressuuravond met Diederik van Silfhout op vrijdag 1 maart en de menners sluiten het evenement af op zaterdag 9 maart. Zo is er met een prachtig indoorprogramma voor elk wat wils!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden tot opgeven op www.paardensportbathmen.nl of volg een en ander via Facebook.