Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Jaarlijkse belastingaangifte

BATHMEN – U kunt er gewoonweg niet omheen: uw jaarlijkse belastingaangifte. Is dit een jaarlijks terugkerende ergernis of wilt u voorkomen dat u kostbare fouten maakt bij het invullen van uw aangifte? Op het gebied van inkomstenbelasting vallen voor u mogelijk aanzienlijke voordelen te behalen. Dat laat u toch niet liggen? Laat uw belastingaangifte verzorgen door VALANS. Dan bent u verzekerd van een tijdige en correcte aangifte en profiteert u van optimale fiscale voordelen.Dit kantoor helpt particulieren graag met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en andere belastingzaken om een zo gunstig mogelijke belastingteruggave te realiseren.

 

Ondernemers

Voor ondernemers bestaat de fiscale dienstverlening naast het verzorgen van uw verschillende aangiften uit uitgebreid belastingadvies. Het idee is om u een zo gunstig mogelijke fiscale positie te verschaffen, zodat u optimaal fiscaal voordeel geniet – ook met het oog op de lange termijn. VALANS kijkt graag verder dan uw aangifte. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe ze uw winst in fiscaal opzicht kunnen optimaliseren door onder andere te kijken naar uw investeringsruimte en investeringssubsidies. Of door te onderzoeken of de ooit gekozen rechtsvorm nog steeds het beste bij uw onderneming past. Ook op het complexe gebied van omzetbelasting (btw) adviseert men u graag. U ziet: wat betreft fiscale advisering staat VALANS voor een adequate multidisciplinaire aanpak.

 

Kwaliteit en vertrouwen

VALANS Accountancy BV is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Belangrijk voor u om te weten, want uw belastingaangifte is immers een vertrouwenskwestie. De adviseurs zijn verplicht hun fiscale kennis up to date te houden. Zij bieden u zo een kwaliteitsgarantie die u verzekert van een kwalitatieve, correct ingevulde belastingaangifte.

 

Gemak

Wanneer u kiest voor VALANS, wordt u voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd op het kantoor aan de Dorpsstraat 18-20. Tijdens dit gesprek zal één van de adviseurs amen met u uw fiscale gegevens doornemen en de werkwijze verder toelichten. Hierdoor kan men zich een goed beeld vormen van uw situatie. Vervolgens wordt de aangifte voor u uitgewerkt. Tevens beoordeelt men of u bepaalde zaken fiscaal gunstiger kunt aanpakken. Indien gewenst ontvangt u vooraf een Checklist. Lekker makkelijk, u weet dan wat er gevraagd wordt. Van de aangifte ontvangt u een uitgebreid rapport. Wanneer u akkoord gaat met de aangifte zal VALANS de verzending naar de belastingdienst uitvoeren. U hoeft dus zelf niets meer te doen.