Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Jumbo Johan Mensink geopend!

BATHMEN – Na een verbouwing van twee weken is vandaag Jumbo Johan Mensink geopend door de kleinzoon van Johan Mensink. Johan Mensink is in zijn nopjes met het fantastisch eindresultaat. “We hebben als team heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen en dat is gelukt. We nodigen iedereen dan ook uit een kijkje te komen nemen in onze prachtige nieuwe winkel. Om de feestelijke opening luister bij te zetten hebben we voor iedereen die 25 euro of meer besteedt een lekker appeltaartje klaarstaan. Deze actie duurt tot en met zondag 10 maart.”

Ook feest bij de buren in Colmschate en Gorssel
Van woensdag 6 maart tot en met dinsdag 12 maart is het ook feest bij de Jumbo in Colmschate en Gorssel. Jumbo Hans Kok Colmschate en Jumbo Brinkman Gorssel feliciteren hun ‘nieuwe’ buurman. In zowel Colmschate als Gorssel krijgen klanten bij besteding vanaf 25 euro en tegen inlevering van de bon (zie pagina 6 van de Bathmense Krant van deze week) 4 overheerlijke muffins cadeau.