Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Klimbimbeurzen

BATHMEN – Stichting Klimbimbeurzen houdt dit najaar drie beurzen. Op 9 en 10 oktober de kinderkledingbeurs, op 16 en 17 oktober de kledingbeurs voor volwassenen en op 6 en 7 november de speelgoedbeurs. De beurzen worden gehouden in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a, in Bathmen.De opzet van de drie beurzen is hetzelfde. Op vrijdag is de inbreng en verkoop van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur. Op zaterdag is de verkoop van 9.30 – 12.00 uur.

De in te brengen kleding of speelgoed dient schoon en compleet te zijn. Het maximum aantal in te leveren kleding of speelgoed per lijst is 20 stuks.

De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% komt ten goede aan Stichting Klimbimbeurzen. Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht.

Meer informatie over de beurzen staat op www.klimbimbeurzen.nl

Stichting Klimbimbeurzen verdeelt de opbrengst onder verenigingen, stichtingen, e.d. uit Bathmen die een financiële aanvraag doen bij de stichting.

Verenigingen, stichtingen e.d. die actief zijn met de doelgroep kinderen tot 18 jaar in Bathmen kunnen nog een goed onderbouwde aanvraag doen bij de secretaris van de Stichting Klimbimbeurzen, p/a Alferinklaan 43, 7437 DD Bathmen of via klimbimbeurzen@live.nl voor 1 november 2015.