Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Ledenvergadering/afdelingsavond Vrouwen van Nu afd. Bathmen

BATHMEN – Zoals gebruikelijk is tijdens de eerste afdelingsavond, op maandag 22 januari 2018, van een nieuw jaar de ledenvergadering, aanvang: 20.00 uur. Deze vindt plaats in Cultuurhuus Braakhekke.Na de pauze komt mevrouw Wilma Berendsen van de stichting Diyo Nepal vertellen over haar ervaringen opgedaan in Nepal en zal hierbij een film laten zien, die door haar toegelicht wordt.

Diyo is een Nepalees woord voor lampje. Het betekent: licht, warmte en voortbeweging.

Stichting Diyo Nepal heeft hart voor de mensen in het prachtige land Nepal. Midden tussen grootse natuur en rijke oude culturen leven veel mannen, vrouwen en kinderen in pure armoede. Mensen die met kleinschalige hulp zélf hun levensomstandigheden kunnen verbeteren. Diyo Nepal ziet volop mogelijkheden voor concrete acties en projecten om mensen in Nepal verder te helpen.

Stichting Diyo Nepal is een vrijwilligersorganisatie en is opgericht in 2007. Dankzij donaties, sponsoring en samenwerking heeft Diyo Nepal al voor veel mensen in Nepal iets kunnen betekenen. De gelden die de Stichting ontvangt, worden volledig besteed aan middelen om acties en projecten in Nepal voort te zetten of uit te breiden.

In de pauze worden Nepalese producten aangeboden. De opbrengst gaat in zijn geheel naar projecten in Nepal.