Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Een lekker bakje koffie

Protestantse Gemeente Bathmen – Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK- We hebben allemaal 24 uren in een dag, zelfs de mensen die zeggen: “Ik heb geen tijd”. Natuurlijk moet er gewerkt worden. En een deel van de dag moet je ook slapen, anders word je ziek. Met de rest van de uren kun je kiezen wat je er mee doet.Wat is het dan mooi als er mensen zijn, die tijd maken om naar elkaar te luisteren. Als er mensen zijn, die echt luisteren naar het antwoord op de vraag “Hoe gaat het met je?” en niet verwachten dat je alleen maar zegt: “O, goed hoor.” Want het gaat niet altijd goed met iedereen. Er gebeuren dingen in het leven die alles op z’n kop kunnen zetten. Wat gewoon was, kan ineens veranderen. Dat kan allerlei oorzaken hebben.

Wat is het dan fijn als iemand vraagt hoe het met je gaat en als diegene dan ook de tijd neemt om te luisteren naar wat er niet goed is, zodat je iets van jouw zorgen en verdriet kunt delen.

Het kan ook zijn dat er iets fijns is gebeurd en dat je heel erg blij bent. Als dan iemand vraagt hoe het met je gaat, wil je ook graag meer vertellen. Zo kun je iets van jouw blijdschap delen. Dat vertellen en dat luisteren, gaat heel goed met een kopje koffie. Of als je dat liever hebt, een kopje thee. Dat kan je in eigen huis, of je kunt naar iemand anders toegaan om samen een bakkie te doen.

Maar het kan ook in de kerk in Bathmen op vrijdag 17 november om 10.00 uur. Iedereen is dan welkom om binnen te lopen, rond te kijken en elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ook op zondag is er na de dienst in Okkenbroek en in Bathmen gelegenheid om samen koffie en thee te drinken. Wel:Kom!