Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Nordic Walkers welkom!

BATHMEN – In Bathmen traint een enthousiaste groep Nordic Walkers op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. De doelgroep is 50+, dit is echter geen harde grens en een fysieke beperking is meestal geen probleem, de training wordt hier gewoon op aangepast.Er zijn altijd twee trainers aanwezig, waarvan één fysiotherapeut. De juiste NW-techniek wordt aangeleerd en er wordt gelet op het veilig wandelen met de poles (stokken). Verder is in overleg veel mogelijk.

De Nordic Walkers trainen tien keer in het voorjaar (start vanaf maart t/m eind april), tien keer in de zomer (in juli en augustus) en tien keer in het najaar (in oktober en november). ‘s Winters is er een wat langere stop in verband met de weersomstandigheden. Nu het mooier weer wordt, zijn de walkers weer gestart en zij verzamelen zich wekelijks bij camping de Flierweide in Bathmen. Na de training wordt er meestal samen nog gezellig een kop koffie of theegedronken.

Is dit iets voor u of kent u iemand die interesse heeft? Meldt u dan snel aan. De leiding is in handen van Ria Faber. Voor vragen of aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen met Ria Faber 0570-547859, via e-mail secr.trimmen@absbathmen.nl of kijk op de website www.trimmen.absbathmen.nl