Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Opa Apestaartje punt NL

BATHMEN – Henk van Wandelen moet verhuizen naar een verzorgingstehuis. Zijn kinderen Elvira, Erik en Esmee helpen hem met de verhuizing. Hij komt terecht in Huize Avondrood, waar een strenge juffrouw Kudelstaart de scepter zwaait. Gelukkig maken de zusters Berdien en Lucy het hem zo veel mogelijk naar zijn zin.Ook de technische dienst Max wordt al gauw een goede vriend. Juffrouw Kudelstaart verbiedt Henk om zijn ‘pikante’ schilderij, ‘Madonna in ’t groen’ überhaupt op zijn kamer te hebben. Er zijn meerdere mensen geïnteresseerd in het schilderij. Ook zijn schoonzoon Adelbert, de man van Elvira. De bovenbuurman meneer Dirx, zorgt voor grappige momenten in het leven van Henk.

Ook benieuwd wat er gebeurt met het prachtige schilderij? Over ongeveer 4 weken is het weer zover: de toneeluitvoeringen van Loo en omstreken. Kom kijken!

De uitvoeringen zijn op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2018, om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Kaarten zijn voor € 7,50 vanaf deze week in de voorverkoop bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke. Op zaterdagmiddag 10 februari is er een voorstelling speciaal voor alle 65-plussers, die aanvangt om 14.00 uur en vrij toegankelijk is. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Via facebook kunt u de ontwikkelingen volgen van deze gezellige toneelclub uit Loo en Omstreken.