Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Oproep: wie wordt Battummer van het Jaar 2019?

Barend Breukink, Battummer van het Jaar 2018.

BATHMEN – Op maandag 4 maart, tijdens de legendarische biertapwedstrijden, wordt een Bathmenaar door Carnavalsvereniging ‘de Battumse Pompers’ uitgeroepen tot Battummer van het Jaar.Deze titel krijgt men niet zomaar. Hij of zij verdient deze titel door de inzet voor de Bathmense gemeenschap. Dit kan zowel voor het heden alsook in het verleden zijn.

Net als voorgaande jaren wil men de inwoners van Bathmen inschakelen om de Battummer van het Jaar te vinden.

Afgelopen jaar was Barend Breukink de Battummer van het Jaar; de vraag is wie wordt zijn opvolger-/ster? Weet u iemand, die deze eer eens toe zou kunnen (moeten) komen? Wilt u dit dan even doorgeven onder vermelding van de door bedoelde persoon gedane inzet voor de Bathmense gemeenschap (bijv. welke functie bij welke vereniging/instelling etc.).

De uiteindelijke uitverkiezing zal blijven geschieden door ‘de Battumse Pompers’. Het zal dus geen ‘meeste stemmen gelden’ worden.

De eerder gedane aanmeldingen van mensen die nog niet uitverkozen zijn tot ‘Battummer van het Jaar’ heeft men in de portefeuille gehouden. Deze namen zijn dus al bekend en hoeven daarom niet opnieuw aangemeld te worden.

Uw reactie ziet men graag voor 8 februari a.s. bij Gertie Klein Hegeman, de Kuiperij 18, 7437 CV Bathmen of via mail gertiekleinhegeman@hotmail.com

Carnavalsvereniging ‘de Battumse Pompers’ dankt iedereen bij voorbaat voor de medewerking.

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

Barend Breukink, Battummer van het Jaar 2018.