Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Paasvuur Dortherhoek is op hoogte

BATHMEN – Buurvereniging Dortherhook heeft ook dit jaar weer een paasvuur, op de vanouds bekende locatie hoek Gorsselseweg/Oxersteeg.Vanaf 9 februari is er iedere zaterdag snoeihout gebracht. Inmiddels is al het hout opgestapeld en kan er geen hout meer worden gebracht. Het terrein is dan ook gesloten voor het brengen van snoeihout. Men bedankt iedereen voor de giften in de fooienpot.

De Boake zal Eerste Paasdag worden ontstoken. Men begint om 20.15 uur met de fakkeloptocht voor de kinderen, aansluitend wordt dan het paasvuur ontstoken, zo rond de klok van half negen. De fakkels zijn te koop vanaf 19.30 uur bij de ingang van het terrein voor twee euro per stuk. Net als in voorgaande edities wordt de fakkeloptocht gehouden op het paasvuurterrein aan de Gorsselseweg. Gebruik van eigen fakkels is niet toegestaan in verband met de veiligheid. Ook is er een maximumaantal van 150 deelnemers, net als in voorgaande jaren; dit is ook in verband met de veiligheid. Voor de allerkleinsten of kinderen die dat leuk vinden, zijn er ook ‘glow in the dark’ lichtjes, hiermee mogen ze de hele avond lopen.

Het publiek hoeft niet bang te zijn om koud of nat te worden, want bij het vuur blijft men lekker warm en anders is er de grote verwarmde feesttent. We hebben ook dit jaar weer een fantastisch muzikaal programma. Eerst zal de band ‘Alive’ optreden en tussen de bedrijven en om het geheel af te sluiten zal de bekende buurt DJ Kevin van de Bonke van de partij zijn.

Kijk voor meer informatie op www.dortherhoek.nl, kijk dan in het menu paasvuur.