Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Rijden voor goede doelen tijdens Beekhof Wintertour & Scanct

BATHMEN – Op zondag 16 december wordt er een Autotour met BBQ gehouden door de prachtige landschappen van Oost-Nederland. De rit start om 14.00 uur vanaf de Brink in Bathmen en eindigt ook in Bathmen. Aansluitend is er voor de deelnemers een sfeervolle Winter BBQ op een van de mooiste plekjes in Bathmen.De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Stichting Bio die heerlijke ontspannen vakanties verzorgd voor kinderen met een complexe handicap en hun ouders.

Deelnemers betalen € 50,00 euro (tot 13 jaar € 25,00 ). U kunt zich opgeven via teambathmen@gmail.com

 

Scandinavian Covery trail 2019

Deze Wintertour wordt georganiseerd door Team 52 van de Scandinavian Covery trail (Scanct). Op 3 januari start de 9e editie van de Scanct, een tocht van meer dan 7000 km dwars door Scandinavië met als eindbestemming de Noordkaap.

De routes zijn nog geheim en zullen de teams pas gedurende de ritten krijgen aan de hand van coördinaten, pijlenkaarten en kompasrichtingen.

Team 52 met Jan Lievaart en Niels Doeleman gaat deze uitdaging aan en rijdt deze barre tocht over sneeuw en ijs gedurende 10 dagen voor Stichting Bio.

Er rijdt nog een team uit Bathmen mee: Team 77 met Inga Tjapkes en Margo de Geest. Zij rijden voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.