Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Team De Battumse Courant wint derde editie Battumse Kwis

BATHMEN – In een volgepakt Boode vond afgelopen vrijdag de prijsuitreiking plaats van de derde editie van de Battumse Kwis. Presentatoren Komische anekdotes over foute, ludieke of rare antwoorden werden afgewisseld met fotomateriaal op de schermen. Het eerste team dat een prijs ontving was team het Peerdevolk. Zij ontvingen de poedelprijs.

Uiteindelijk bleven er vier teams over (de derde plaats was namelijk een ex aequo): Team Brannie, Team De Battumse Courant, Team Het Pulletin en Team Drink & Think 2.0.

Met 953 punten was Team De Battumse Courant iedereen te slim af en mochten het voltallige team de trofee onder luid gejuich van de zaal in ontvangst nemen. Team Brannie, het winnende team van vorig jaar eindigde dit jaar op een knappe tweede plaats en Team Het Pulletin en Team Drink & Think 2.0 tekenden voor de gedeelde derde plaats.

Na de prijsuitreiking werd er door de leden van de 113 teams nog flink nagepraat en het bleef lang gezellig in Boode. De kwisboeken die aan alle teams werden overhandigd werden grondig nagekeken en besproken.

De organisatie heeft al laten weten ook in 2019 weer een Battumse Kwis te willen organiseren.

Vanaf vandaag staan het Kwisboek 2018 en de antwoorden op www.debattumsekwis.nl