Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Uw Slager Linker viert 5-jarig bestaan met iets leuks…..én lekkers!

BATHMEN – Het is vijf jaar geleden dat de tweede generatie Linker het stokje overnam van de ouders en de slagerij aan de Molenstraat voortzette. Onder de naam ‘Uw Slager Linker’ zorgden Jan en Carla voor vernieuwing van in- en exterieur maar zeker ook van het assortiment.Door in te spelen op wensen van de klant, te voldoen aan de eisen des tijds en bovenal het leveren van ambachtelijke kwaliteit blijft de slagerij constant in beweging en vooral vernieuwend bezig. Zo zal het in de toekomst ook blijven gaan!

Maar even stilstaan mag natuurlijk, tenminste… wanneer het om een eerste lustrum gaat! Om die reden heeft Uw Slager Linker een aantal mooie acties qua aanbiedingen, maar op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei staat er wel iets heel leuks en lekkers op het programma: op die dagen komen namelijk van 11.00 tot 16.00 uur de Grillmasters bij de slagerij. Zij hebben deelgenomen aan het WK Barbecueën in Amerika en kwamen via alle staten in de USA in de finale terecht, dus niet zomaar de eerste de beste. Ze komen BBQ demonstraties geven en daar zit natuurlijk een proeverij aan vast! Ze geven workshops en alle producten die gebruikt worden voor de speciale Grizzly Grill Kamado BBQ zijn verkrijgbaar in de winkel van Linker. Onder meer pekelzout, barbecue houtsnippers van eikenhout of de smaak van appelhout en speciale houtskool dat langer blijft gloeien en niet zo snel verbrandt. De Kamado BBQ kan gebruikt worden voor slow cooking, grillen en braden omdat de temperatuur goed geregeld kan worden. U, als lezer van de Bathmense Krant, kunt in aanmerking komen om zo’n prachtige barbecue ter waarde van € 400,00 te winnen!

Bij aankoop van een barbecue vleespakket kunt u de bon in de winkel invullen en deze vóór 25 mei inleveren. Op die dag wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt!

Wilt u het uzelf helemaal makkelijk maken? Dan kunt u online uw bestelling plaatsen! Kijk op linker.uw-slager.nl voor het assortiment en alle mogelijkheden!