Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Wie wordt de 26ste prins van de Battumse Pompers?

14 januari Prinsenbal bij de Brink

BATHMEN  – Zondagmiddag 14 januari presenteert carnavalsvereniging De Battumse Pompers zijn nieuwe Prins. Afgelopen jaar was Prins Beum de 1ste  (Dennis Denneboom) de prins van het dorp, met adjudant Adjudant Heijsco, Melvin Heijster en Adjudant Pally, Henk Denneboom aan zijn zijde.

De Battumse Pompers is dé carnavalsvereniging van Bathmen en dit jaar zal voor de 26ste keer het carnaval worden gevierd in de vertrouwde residentie café De Brink. Het carnavalsweekend is van zaterdag 10 februari t/m maandag 12 februari. De Battumse Pompers zullen dan weer verschillende activiteiten organiseren met op zondagmiddag kindercarnaval en op maandag de bekende biertapwedstrijden en de bekendmaking van De Battummer van het jaar 2018. Ook zal er weer een bezoek aan ’t Dijkhuis worden gebracht om met de bejaarden van Bathmen een gezellige middag te houden.

Voordat het echter zover is, zal er eerst een nieuwe prins moeten zijn en dit jaar hebben de Battumse Pompers gekozen voor een middagprogramma op zondagmiddag 14 januari. De aanvang van deze middag is 15.00 uur en rond 16.30 uur wordt bekend gemaakt wie de nieuwe prins zal zijn. Het zal een groot feest worden, verschillende carnavalsverenigingen uit de regio zullen aanwezig zijn en ook de stadsprins van Deventer, Prins Hanze XXI is aanwezig.

In Bathmen wordt er al druk gespeculeerd wie de nieuwe prins van Bathmen zal zijn. Uiteraard is dit nog niet bekend, maar wat de Raad van Elf wel kan zeggen is dat de nieuwe prins van Bathmen wel weet hoe hij een feestje moet bouwen! En er zal ook vooral niet alleen carnavalsmuziek gedraaid worden, de nieuwe prins geniet is wederom een muziekliefhebber. Menigeen zal dan ook positief verrast zijn met de nieuwe prins en zijn adjudant.

Kortom, het wordt een zeer gezellige zondagmiddag bij De Brink op 14 januari.