Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Alles over tegemoetkoming belastingen voor chronisch zieken en gehandicapten

Informatiebijeenkomst belastingaangifte in Wijkwinkel Colmschate

COLMSCHATE – De Wijkwinkel organiseert in samenwerking met Fooruit en Overijssel Platform verstandelijk gehandicapten de jaarlijkse informatieavond over belastingteruggave en tegemoetkomingen voor mensen met een beperking, familie én belangstellenden.

Mensen met een beperking kunnen vaak geld terug krijgen van de belasting. Hebt u bijvoorbeeld specifieke zorgkosten? Dan kunt u misschien meer geld terugkrijgen dan u denkt! Wellicht komt u óók in aanmerking voor een extra tegemoetkoming.

Wilt u hier meer van weten en op de hoogte worden gebracht van alle veranderingen binnen de belasting voor mensen met een beperking of chronische ziekte? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 4 maart 2015. De heer J. Meyer, medewerker van de ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), is als gastspreker uitgenodigd.

 

Praktische informatie

Woensdag 4 maart 2015 19.30 – 21.30 uur.

Wijkwinkel Colmschate | Flora 259 Deventer.

Toegang gratis.

Aanmelden: http://agenda.wijkwinkeldeventer.nl of tel. 0570-675700