Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Autobedrijf Bouwman schakelt door naar de hoogste versnelling

COLMSCHATE – Autobedrijf Bouwman in Colmschate heeft een bewogen jaar achter de rug. Ton Vree Egberts nam het bedrijf dit jaar over. Het was een gevoelig proces; de overname. Dit gebeurde in goed overleg met de familie Bouwman. Bestaande klanten moeten immers kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service die zij gewend zijn van het bedrijf. Een goed bezochte open dag in september markeerde deze nieuwe stap.Bestaande én veel nieuwe klanten maakten graag kennis in de gemoedelijke sfeer waar het bedrijf bekend om staat. Inmiddels is het ook tijd om te kijken naar de toekomst van Autobedrijf Bouwman.

Hoogste versnelling
Het afgelopen jaar was voor Ton zelf een mooie uitdaging. Het doel was om deze overgang naar een nieuwe eigenaar geleidelijk en in goed overleg te laten verlopen, met behoud van de kernwaarden. Net als het schakelen in een auto; je gaat niet direct naar de hoogste versnelling. Komend jaar staat dan ook in het teken van doorschakelen om zo uiteindelijk op topsnelheid te komen als bedrijf. Ton heeft zelf ruim dertig jaar ervaring in de autobranche en een ervaren team van medewerkers en zzp’ers. Samen kijken zij vooruit naar een mooi 2019 met mooie kansen om door te groeien als bedrijf.

 

Veelzijdig
Autobedrijf Bouwman is een veelzijdig bedrijf. Naast het brede aanbod van nieuwe auto’s en occasions voeren zij als Bosch Car Service onderhoud uit aan alle merken. Daarnaast beschikken zij over een eigen autowasstraat: Car Wash Deventer.

 

Dankwoord
Autobedrijf Bouwman is alle klanten en relaties dankbaar voor het in hen gestelde vertrouwen in 2018. Natuurlijk hopen zij u ook in 2019 van dienst te mogen zijn met de service en vakmanschap waar zij bekend om staan. U bent van harte welkom aan de Smeenkhof 6 in Colmschate, bel 0570-623174 of kijk op: www.autobedrijf-boiuwman.nl