Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Goed nieuws voor iedereen die van zingen houdt!

COLMSCHATE – Vanaf vrijdag 13 oktober kun je meedoen met inloopkoor All for Joy. All for Joy is hèt inloopkoor waar zangplezier, ontspannen zingen en genieten van het samen zingen voorop staan. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Iedereen is van harte welkom! Lid worden is niet nodig.Veel samen zingen staat centraal bij All for Joy. Natuurlijk wordt er geoefend, maar ingewikkelde partijstudies of lang op elkaar wachten horen er niet bij. De muziek bestaat uit toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel popnummer. Er wordt zowel meerstemmig als eenstemmig gezongen, waarbij in alle gevallen zangplezier voorop staat.

All for Joy staat onder de bezielende leiding van Petra Overeem. Zij zit vol enthousiasme en geeft mensen de ruimte om op ontspannen wijze samen te zingen en te genieten van mooie klanken.

Vrijdagavond 13 oktober 2017 vindt de eerste bijeenkomst van All for Joy plaats in de zaal van de Ichtuskerk, Holterweg 106, Colmschate. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Tussendoor is er een korte pauze om wat drinken te kopen en te kletsen met andere aanwezigen.

Voor iedereen die op 13 oktober of 10 november komt geldt een startkorting: Twee personen voor de prijs van één.

Volgende data zijn: 10 november 2017, 9 december 2017, 12 januari 2018, 9 februari 2018, 9 maart 2018, 13 april 2018, 11 mei 2018 en 8 juni 2018.

Meer info is te verkrijgen via www.facebook.com/AFJinloopkoor en www.allforjoy.simpsite.nl