Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Met de Zonnebloem op pad

COLMSCHATE – De Zonnebloem regio Deventer heeft voor 2 februari een gezellige middag georganiseerd. Wilt u graag mee naar de Winteractiviteit m.m.v. de Juf, de Bakker en de Dominee dan kunt u opgehaald worden. Het is een middag vol muziek en zang en grapjes op zaterdag 2 februari in de Hof van Colmschate. Reiskosten € 4,00. Entree € 12,50.Stamppotbuffet

De Zonnebloem afd. Lettele/Okkenbroek heeft een Stamppotbuffet voor vrijdagmiddag 15 februari georganiseerd in de Spil. Veel vrijwilligers staan klaar om te helpen. De reiskosten bedragen € 2,50 en het eten € 8,00. Geef u snel op want er is plaats voor 35 personen.

 

Opgeven

Opgeven voor de Wintermiddag vóór 9 januari bij Anneke Bijsterveld tel. 551376, Jennie Sepers, tel. 550480 en voor Okkenbroek bij Agnes Spikker, tel. 551583 of mail naar t.bijsterveld2@kpnplanet.nl Voor de stamppotmaaltijd kunt u zich ook bij hen aanmelden en wel tot 28 januari.