Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Kinderen herdenken; Wereldlichtjesdag Deventer

kinderen-herdenken

DEVENTER – Veel ouders leven met het gemis van hun overleden kind. Voor sommigen is het verdriet nog vers en rauw. Bij anderen is het verdriet inmiddels met hun leven verweven maar het gemis blijft altijd.

Vaak bestaat bij de ouders de behoefte stil te staan bij dit gemis en om de naam van de zoon/dochter te kunnen noemen. Dit kan tijdens Wereldlichtjesdag. Op zondag 11 december, staat men met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Al die kinderen worden herinnerd door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, woorden en gedichten. Verder wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied ‘Precious Child’ ten gehore gebracht. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Ook kinderen zijn welkom! De bijeenkomst duurt van 18.30-19.15 uur.

Adres: Plantsoen Worp, Lange Laan, 7419 AD Deventer.

Voor vragen en/of meer informatie: www.facebook.com/wereldlichtjesdagdeventer | tel. 06-23921303. UitvaartzorgDeventer i.s.m. RouwSteun.