Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zaagmolentrofee 2017

DIJKERHOEK – In november zal voor de 30ste maal de strijd om De Zaagmolentrofee plaatsvinden. Wegens het grote succes van voorgaande jaren (78 deelnemende teams) zal het evenement dit jaar ook op zeven avonden plaatsvinden en wel op 2, 3, 9, 10, 15, 16 en 17 november. Begin eerste team om 19.30 uur.Straten, verenigingen, vriendengroepen etc. uit Dijkerhoek, Holten en omgeving kunnen hun team(s) aanmelden via zaagmolentrofee@dezaagmolen.nl of via 06-23664243 (Gerrit Stevens).

Wees er snel bij, immers ook dit jaar geldt: vol = vol! Het schieten neemt per team ongeveer 20 minuten in beslag. Vooraf is er gratis koffie of thee en na het schieten is er volop gelegenheid om na te borrelen in het Kulturhus.

Deelname per team bedraagt net als voorgaande jaren € 10,-. Een team bestaat uit vier personen waarvan er maximaal één lid mag zijn van een schietvereniging. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Er wordt geschoten met pistool en geweer. Jeugd van 12 t/m 17 schiet alleen met geweer.