Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zondag 11 december Kerstmarkt in Exel

zondag-11-december-kerstmarkt-in-exel

EXEL – De Creatieve Kerstmarkt wordt gehouden in de grote zaal van De Mölle; daar zullen de standhouders hun eigengemaakte creatieve werkstukken te koop aanbieden.

Een greep uit het aanbod: Voor de inwendige mens zijn er nieuwjaarsrolletjes, kerstgebak en glühwein. Op creatief gebied kunt u kerststukken, kerstkransen en kerstbakjes, sieraden, zijden sjaals, vogelvoederhuisjes en kerststallen verwachten. Ook zijn er kerstkaarten, houten speelgoed, cadeauartikelen, mooie kaarsen, en huisdecoratiematerialen te koop.

Gelijktijdig met de markt binnen kunt u buiten op het terras van de Exelse Molen uw kerstboom aanschaffen of starten met de midwinterhoornwandeling over landgoed Ampsen. Na afloop kunt u dan genieten van een heerlijke oliebol gebakken door de buurtvereniging uit Exel.

Door al deze activiteiten heerst er een prettige sfeer en is het gezellig druk en kunt u zeker met iets leuks of lekkers naar huis gaan.

U bent van harte welkom op de Kerstmarkt op zondag 11 december van 10.30 uur tot 16.30 uur. Parkeren en toegang zijn zoals altijd gratis.