Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Aan tafel bij ’t Trefpunt

met ‘Jus in een Kuiltje’

GORSSEL – Op zondag 21 januari kunt u deelnemen aan onze inloopmaaltijd ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. U bent vanaf 11.30 uur van harte welkom bij ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55.Net als de vorige keren wordt u vanaf 11.30 uur verwelkomd met een kop koffie en rond 12.00 uur staat er een buffet voor u klaar met voornamelijk Hollandse gerechten. Tijdens de maaltijd, met daarbij een glaasje wijn of een andere consumptie, kunt u in een ontspannen sfeer bijpraten met tafelgenoten. En zoals gebruikelijk sluiten wordt afgesloten met een toetje.

Tweewekelijks kunt u voor slechts € 9,50 p.p. genieten van een heerlijke, voornamelijk Hollandse maaltijd inclusief consumptie. Op 4 en 18 februari zijn de eerstvolgende inloopmaaltijden. Natuurlijk zijn uw vrienden, familie en buren ook van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie en opgave contact op met ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl