Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Creatieve Kerstmarkt ’t Trefpunt

GORSSEL – De jaarlijkse creatieve kerstmarkt, georganiseerd door SCC ’t Trefpunt, zal worden gehouden op zondag 10 december van 11.00 tot 16.00 uur aan de Molenweg 53-55.Zowel binnen als buiten zullen veel kramen zijn met zelfgemaakte kerst- en winterartikelen, zoals kerststukjes, sieraden, vogeltaarten, tuindecoraties, kaarsen, etc. Ook de Kerstman zal aanwezig zijn.

Buiten zal ’t Trefpunt haar overheerlijke versgebakken oliebollen verkopen en binnen kunt u terecht voor een kop heerlijke eigengemaakte erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk met slagroom.

Scouting De Kompasnaald zal ook dit jaar aanwezig zijn om met de kinderen brood te bakken. Bij KOV Graaf Jantje kunnen de kinderen terecht voor een knutselactiviteit.

Zoals elk jaar houdt de Wandelvereniging Gorssel hun winterwandeltocht; deze start en eindigt bij ’t Trefpunt.

Info te verkrijgen via 06-31791489 of e-mail: jjvosrijssen@hotmail.com

 

Binnen, maar ook buiten, is nog een enkele kraam vrij

Voor aanmeldingen en vragen over deze Kerstmarkt kunt u tijdens kantooruren bellen met ’t Trefpunt, tel. 0575-493576 of mailen naar info@trefpunt-gorssel.nl