Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Extra activiteit tijdens de Heideveldtoertocht WTC Gorssel

GORSSEL – Wieler Toer Club Gorssel houdt op 5 november voor de 31e keer de Heideveldtoertocht. Een veldtoertocht door het prachtige buitengebied van Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen.De Heideveldtoertocht start bij Voetbalvereniging Gorssel aan de Markeweg 10. Hier is het voor en na de tocht goed toeven. Er is verkleed- en douchemogelijkheid, het afspuiten van je fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte.

Tijdens de Heideveldtoertocht wordt een tweetal afstanden aangeboden: 35 en 45 km. Halverwege de route is een controlepost waar de fietsers een krentenbol en een stuk banaan wordt aangeboden. Alle routes zijn volledig uitgepijld volgens de richtlijnen van de NTFU. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.30 uur. Alle afstanden zijn zowel geschikt voor MTB-rijders als voor cyclo-crossers.

Tijdens de 31e Heideveldtoertocht wordt er door Kanjers voor Kanjers een heuse Jeugd MTB clinic aangeboden! Deze clinic is geheel gratis én het is ook nog eens mogelijk een fiets en helm te lenen!

 

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de Jeugd MTB clinic?

Stuur een mail naar jeugdclinics@skvk.nl waarin je je opgeeft voor de Jeugd MTB clinic en vermeld daarin dan het volgende: voor- en achternaam, leeftijd, lengte, wil je van Kanjers voor Kanjers een MTB lenen?, wil je van Kanjers voor Kanjers een helm lenen?

Deelname is vanaf 6 jaar en ouder en meer info over Kanjers voor Kanjers vind je op: www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl/activiteiten/activiteiten