Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zondag 27 mei Jus in een Kuiltje

GORSSEL – SCC ’t Trefpunt verzorgt op zondag 27 mei de inloopmaaltijd ‘Aan tafel met jus in een kuiltje’. Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom aan de Molenweg 53-55 en wordt u ontvangen met een kop koffie of thee.Om ongeveer 12.00 uur zal de soep worden geserveerd met aansluitend het buffet van voornamelijk Hollandse gerechten. Genietend van een glaasje wijn of een andere consumptie kunt u bijpraten met uw tafelgenoten. Ter afsluiting zal er een toetje voor u klaarstaan.

De kosten voor deze inloopmaaltijd zijn € 9,50 p.p. incl. een kop koffie of thee en een consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren. Geïnteresseerd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl.

Volgende maand zijn de inloopmaaltijden op 10 en 24 juni.