Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Grote rommelmarkt Harfsen

op 5 oktober 2019

HARFSEN – Zaterdag 5 oktober 2019 vindt de vierde editie van grote rommelmarkt Harfsen plaats in Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.De rommelmarkt is een initiatief van Stichting Exploitatie Kulturhus Hoeflo. De uitvoering is belegd bij een commissie bestaande uit een brede vertegenwoordiging van dorpsbewoners. Inwoners van Harfsen en Kring van Dorth wordt gevraagd om vrijwillig afstand te doen van bruikbare spullen om te verkopen tijdens de rommelmarkt.

De inzamelmomenten van goederen t.b.v. voor de verkoop van 2019 zijn zaterdag 29 juni, zaterdag 31 augustus en de zaterdagen 14, 21 en 28 september.

Er kunnen op deze data tussen 10.00 – 12.00 uur goederen worden gebracht naar de opslag aan de Lochemseweg 142 te Harfsen. Op de website of huis-aan-huis verspreide folder kunt u lezen welke spullen er kunnen worden ingeleverd.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om de goederen te komen brengen (bijvoorbeeld door gezondheidsredenen), dan komt men de spullen graag bij u ophalen. Dit geldt ook indien u verhuist of een huis moet ontruimen. Neemt u in dit geval contact op met Ronald Westendorp of Jenny van Kessel 0644033734. (Graag na 18.00 uur).

 

Financiële steun verenigingen/organisaties

De grote rommelmarkt Harfsen wil verschillende verenigingen en organisaties in Harfsen / Kring van Dorth vanuit de opbrengst financieel ondersteunen om hun doelen waar te kunnen maken. U kunt hiervoor een aanvraag, waarin u uw motivatie en eventuele indicatie van de kosten voorlegt. (Het aanvraagformulier en de nadere spelregels zijn te vinden op http://rommelmarkt-harfsen-kring-van-dorth.jouwweb.nl/

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Rommelmarktcommissie Dorpshuus Hoeflo. Wilt u een aanvraag doen om bijvoorbeeld uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 1 juli 2019 uw aanvraag in bij Rommelmarktcommissie in via e-mail: rommelmarktharfsen@outlook.com